Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid kan miljoenendoelwit door 'kleedkamerpact' vergeten

Laatste update:

Op de eerste plaats heeft Illarramendi, die vorige maand met Jong Spanje het EK Onder-21 won, een doorlopend contract tot medio 2018. Geen enkele andere speler van de club uit San Sebastián staat voor een dergelijke periode op de loonlijst. In de verbintenis is daarbij een transferclausule van liefst dertig miljoen euro opgenomen. De Basken hoeven niet tot verkoop over te gaan en de Raad van Commissarissen heeft al meermaals aangegeven dat voor elke speler de hoofdprijs moet worden betaald.

Een vermeend kleedkamerpact staat een eventuele transfer sowieso in de weg. De voetballers van Real Sociedad zouden mondeling hebben afgesproken dat niemand deze zomer naar een andere club mag, om op die manier te proberen om de groepsfase van de Champions League te bereiken. Real Sociedad eindigde vorig seizoen als vierde en mag via de voorrondes proberen om een toegangsbewijs te vergaren.

Illarramendi is bovendien de laatste voetballer die Real Sociedad wil verkopen. Hij wordt gezien als de nieuwe versie van Spaans international Xabi Alonso, die net als Illarramendi de jeugdopleiding van de Basken doorliep en daarna zijn debuut in de hoofdmacht maakte. Afgelopen seizoen won Real Sociedad overigens maar één van de zes duels waarin Illarramendi ontbrak. Spaanse media claimen dat Real Madrid volgend jaar waarschijnlijk meer kans maakt, maar dat de vraagprijs onveranderd zal blijven.

Asier Illarramendi speelt na Real Sociedad...

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
6
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
6
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
17
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties