Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid kiest wellicht voor een trainer die niemand verwacht'

Laatste update:

Florentino Pérez verzekerde donderdag aan TVE dat men er nog niet uit is wie komend seizoen de nieuwe trainer wordt. "In de komende dagen zullen we beslissen op wie de keuze valt", verzekerde de voorzitter. "We hebben geen haast, dat is nooit goed. Ancelotti is een optie, maar niemand van de club heeft met hem gepraat en er is ook geen enkel voorstel zijn kant uitgegaan."

"Als we weten wat we willen, wie we nodig hebben, zullen we in actie komen", vervolgde Pérez. "Of we iemand zoeken die met de harde hand kan regeren? Ik geef liever de voorkeur aan iemand die de club en de selectie kent. Iemand die in dat opzicht geen tijd verspilt. Real Madrid kiest wellicht voor een trainer die niemand verwacht." Op basis van deze woorden kan afgeleid worden dat assistent-trainer Aitor Karanka wellicht tot hoofdtrainer wordt gepromoveerd.

Volgens AS maakt PSG in de komende 48 uur het vertrek van Ancelotti naar Real bekend. Donderdag zitten preses Nasser Al-Khelaifi, technisch directeur Leonardo en de door Real Madrid ingeschakelde Ernesto Bronzetti naar verluidt om de tafel om de laatste details te bespreken. PSG wil voorkomen dat de club in de media als de grote verliezer wordt neergezet. Daarom zal de mededeling van Parijse kant over het vertrek van de Italiaan waarschijnlijk zeer summier zijn. Het contract van Ancelotti loopt medio 2014 af.

Wordt Aitor Karanka de nieuwe trainer van Real Madrid?

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
3
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
4
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
15
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
5
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
19
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties