Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid komt flater Navas te boven door Ronaldo en Ramos

Laatste update:

Navas mocht van geluk spreken dat hij überhaupt nog op het veld stond, toen de 0-1 viel. Halverwege de eerste helft haalde de doelman Darko Brasanac neer. Navas versperde de vleugelspeler daarmee de weg richting een open doel, maar arbiter Antonio Mateu Lahoz kende zelfs geen vrije trap toe. Tot op dat moment had Real het merendeel van het balbezit, maar klopte Betis zo nu en dan eveneens aan de poort. Van grote kansen was geen sprake.

Keylor Navas liet de bal glippen bij de 0-1.

Het doelpunt van Betis kwam ook niet voort uit een enorme kans. Antonio Sanabria schoot vanuit kansrijke positie op doel, maar de bal leek eenvoudig houdbaar voor Navas. Op onbegrijpelijke wijze liet de Costa Ricaan de bal glippen, waardoor Betis verrassend aan de leiding kwam. Daar konden de bezoekers een kwartier van genieten. Ronaldo bracht de stand in evenwicht: na een voorzet van de opgestoomde Marcelo kon de Portugees ongehinderd binnenknikken.

Het was de 366ste competitietreffer voor Ronaldo, die daarmee het record van Jimmy Greaves in de grote zes Europese competities evenaarde. Bovendien gaf geen enkele verdediger in de vijf topcompetities dit seizoen meer assists dan Marcelo, die zeven keer een doelpunt voorbereidde. Een comeback leek tot de mogelijkheden te behoren, maar na rust was zeker geen sprake van eenrichtingsverkeer. Betis had opvallend veel balbezit en bleef verdienstelijk overeind in het Santiago Bernabéu.

Zeventien minuten voor tijd werd een treffer van Ronaldo afgekeurd wegens vermeend buitenspel. Even later schoot hij naast onder druk van Riza Durmisi. Toch slaagde Betis er niet in om het gelijkspel over de streep te trekken. Cristiano Piccini ontving zijn tweede gele kaart na een overtreding op Lucas Vázquez en tegen tien man wist Real de wederopstanding te voltooien. Ramos kopte raak na een corner van Toni Kroos. Hij werd daarmee de speler met de meeste kopdoelpunten in deze jaargang van LaLiga: acht keer was de aanvoerder trefzeker met het hoofd. Met een uitstekende redding voorkwam Navas vlak voor tijd de 2-2.

-
Verdiende Real Madrid de overwinning?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
32
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
12
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
31
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties