Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid komt na geruchten met tweede officiële verklaring over Neymar

Laatste update:

"Gezien de constante geruchten die Neymar aan onze club linken, wil Real Madrid duidelijk maken dat er geen plannen zijn om een bod te doen op de speler", leest een verklaring die de Champions League-winnaar via de officiële kanalen naar buiten brengt. "De relatie tussen deze twee clubs is buitengewoon, waardoor, als Real Madrid op een gegeven moment toch zou overwegen een speler van PSG aan te trekken, het eerst contact op zou nemen met zijn club."

Het statement van Real Madrid is al de tweede verklaring die de club deze maand over Neymar heeft doen uitgaan, aangezien de Madrilenen tien dagen geleden met een officiële ontkenning kwam toen er in de geruchtenmolen werd gesproken over een bod van 310 miljoen euro op de Braziliaans international. De ploeg van de nieuwe trainer Julen Lopetegui liet destijds ook duidelijk zijn ongenoegen blijken over de berichten in Spanje.

Neymar wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overstap naar Real Madrid en die geruchten hebben sinds het vertrek van Cristiano Ronaldo alleen maar aan kracht gewonnen. Naast de dribbelaar zou ook zijn jonge ploeggenoot Kylian Mbappé in beeld zijn bij de Spaanse grootmacht, terwijl Eden Hazard van Chelsea wordt genoemd als andere kandidaat. De interesse in Mbappé werd eerder deze maand overigens ook via een officiële verklaring ontkend.

Denk jij dat Neymar bij Paris Saint-Germain blijft deze zomer?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
3
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
13
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties