Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid krijgt advies: 'Er gaat niets meer van hem uit, heel raar'

Laatste update:

"Persoonlijk had ik een nummer negen gekocht, maar dat is mijn mening. Ik denk namelijk dat Real zich moet versterken", aldus de 54-jarige Papin, die 55 interlands speelde en uitkwam voor onder meer Olympique Marseille, AC Milan en Bayern München. "Het beste voorbeeld is Benzema. Hij scoorde vaak, maar nu gaat er niets meer van hem uit. Hij lijkt niet eens meer dreigend en dat is raar."

"Maar niemand weet beter wat het team nodig heeft dan Zinédine Zidane", gaat Papin verder. "Hij kent de groep en heeft vertrouwen in zijn spelers. Hij zat de laatste twee seizoenen niet verkeerd met zijn beslissingen, dus we moeten hem vertrouwen. Ik respecteer Zidane zeer. Het is geweldig wat hij heeft gepresteerd."

Benzema maakte in de zomer van 2009 de overstap van Olympique Lyon naar Real en heeft er nog een contract tot medio 2021. Als mogelijke nieuwe spitsen voor De Koninklijke worden onder anderen Robert Lewandowski (Bayern München), Mauro Icardi (Internazionale) en Harry Kane (Tottenham Hotspur) genoemd.

Is Karim Benzema (nog) de juiste spits voor Real Madrid?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
13
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties