Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid laat door blessures geplaagde 'nieuwe Roberto Carlos' gaan

Laatste update:

Abner, voormalig international van Brazilië Onder-20, maakte transfervrij de overstap naar Real. De linkspoot, die ook wel 'de nieuwe Roberto Carlos' werd genoemd, stond indertijd ook in de belangstelling van clubs als AS Roma en Manchester City. Tot een doorbraak in het Santiago Bernabéu kwam het mede vanwege zware knieblessures niet.

Abner speelde in de heenronde van dit seizoen op huurbasis voor Estoril en schopte het daar tot één assist in elf optredens. In dienst van het tweede van Real Madrid, het Castilla-elftal, kwam de verdediger in drie seizoenen tijd tot 24 wedstrijden. Zijn debuut in het eerste elftal van Zinédine Zidane wist hij nooit te maken.

"Ik heb veel geleerd bij Coritiba, al zullen de fans mij niet goed kennen. Ze zullen mij misschien wel kennen van de Braziliaanse ploeg. Ik ben in ieder geval erg blij om terug te keren en om weer deel uit te maken van het fantastische project van Coritiba om terug te keren naar de Série A", reageert Abner, voor wie Coritiba naar verluidt geen transfersom heeft hoeven betalen.

Meer nieuws

Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
0
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
7
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
9
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties