Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Real Madrid lapt gentlemen's agreement met Atlético Madrid aan zijn laars'

Laatste update:

Arbeloa, ex-speler van de Koninklijke en jeugdtrainer van Real Madrid Juvenil A, benaderde vorig seizoen de talentvolle Jesús Fortea van Atlético voor een overstap. Inmiddels speelt het vijftienjarige talent voor het team van Arbeloa. Vorig seizoen moest zijn elftal zijn meerdere erkennen in de leeftijdsgenoten van Atlético. Dat team wordt geleid door Borja Resurreccion, de broer van Atlético-speler Koke. Na het seizoen zou Arbeloa Fortea hebben benaderd en het talent maakte vorige zomer ook daadwerkelijk de overstap binnen de Spaanse hoofdstad.

Cadena SER meldt dat beide clubs jaren geleden een pact sloten om, uit respect voor elkaar, geen spelers uit elkaars jeugdopleidingen aan te trekken. Naar verluidt lapt Real die regel aan de laars. Real ziet dit echter niet als een aanval op de stadsgenoot. Journalist Antón Meana wist te melden dat Real Atlético juist behandeld als elke andere Laliga-club en dus 'gewoon' spelers kan benaderen. De Koninklijke zou niet specifiek Atlético-talenten benaderen om de stadgenoot te 'plunderen'. Bronnen dicht bij Real ontkennen overigens dat spelers van de rivaal benaderd worden.

Volgens Meana scout Real logischerwijs erg veel in de directe regio van Madrid. "Elke zomer komen er gemiddeld tussen de zeven of acht spelers van Rayo Vallecano, Getafe of Leganés naar Valdebebas." Meana wist ook te melden dat veel jonge spelers uit de regio Madrid zichzelf bij Real aanbieden en dat Atlético ook spelers benaderd die al bij Real getekend zouden hebben. Ondertussen wordt Fortea gezien als een van de grootste talenten op Valdebebas, het trainingscomplex van Real. De pas vijftienjarige centrale verdediger speelt al mee met de Onder 19 van Real en is jeugdinternational voor Spanje Onder 17.

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
5
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
11
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
12
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties