Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid leert uit het verleden en zet streep door naam van Pochettino'

Laatste update:

Levy haalde in het verleden ook het onderste uit de kan inzake Gareth Bale en Luka Modric. Pochettino ondertekende recent een nieuw contract tot medio 2023, waarin geen enkele transferclausule is opgenomen. Levy kan zodoende vragen wat hij wil, terwijl Pochettino de clubs maximaal vijf dagen de tijd heeft gegeven om tot een akkoord te komen. De Argentijn weigert om zijn werkgever onder druk te zetten.

Pérez wil dat de nieuwe trainer zo snel mogelijk met de voorbereiding op komend seizoen aan de slag gaat en is niet bereid om wekenlang te onderhandelen. Spaanse media wijzen nu naar Jürgen Klopp en Massimiliano Allegri als favorieten voor de functie. Beiden hebben een doorlopend contract, met respectievelijk Liverpool en Juventus, en beschikken evenmin over een transferclausule. Ook de naam van Maurizio Sarri, die werkloos is na zijn vertrek bij Napoli, is gevallen.

Het vertrek van Zinédine Zidane kwam als een verrassing voor iedereen, ook voor Pérez. Hij verlengde zijn contract immers in januari nog tot medio 2020 en leidde Real zaterdag in de Champions League-finale langs Liverpool (3-1). De voormalig topvoetballer won in tweeënhalf jaar als trainer van Real Madrid liefst negen prijzen, waaronder de landstitel in 2017. Dit seizoen eindigde de Koninklijke met liefst zeventien punten achterstand op landskampioen Barcelona op de derde plek.

Een wijze beslissing van Real Madrid

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
4
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties