Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid maakt er vijf en neemt koppositie weer in

Laatste update:

Ancelotti ruimde als gezegd meteen weer een plaats in voor Bale en werd niet teleurgesteld door de Welshman. Hij sprintte door het midden richting het doel van Rayo en werd op zijn wenken bediend door Toni Kroos, die strak voorzette vanaf links na voorbereidend werk van sterspeler Ronaldo. Voor Bale was het doelpunt nummer vijf in acht competitieduels dit seizoen en zijn eerste sinds 23 september. Zoals al vier keer eerder gebeurde had de Koninklijke ook nu weer binnen tien minuten een voorsprong beet.

Ronaldo probeerde zelf op weg te gaan naar de 2-0, maar zijn schot ging de tribune in. James Rodríguez op zijn beurt waagde een schot van buiten de zestien, maar moest zijn meerdere erkennen in doelman Cristian Álvarez. Toch vergrootte Real Madrid voor rust de voorsprong. Bij een hoekschop vanaf rechts lukte het Benzema niet te koppen, maar achter hem stond Ramos nog. De verdediger kreeg de bal op de knie en zag hoe de bal het doel in caramboleerde: zijn 50ste doelpunt in 419 wedstrijden voor Real Madrid.

Rayo Vallecano was er nog niet aan te pas gekomen en maakte ook geen aanspraak op een treffer. Door een fout van James kwam die er tóch: de Colombiaan gaf een dodelijke terugspeelbal en Leo Baptistão en Bueno maakten het samen af voor de 2-1. Beide teams zochten kort daarop de kleedkamers op en in de tweede helft liet Real Madrid niet meer met zich sollen. Eerst assisteerde Ronaldo in minuut 55 Kroos, die van respectabele afstand een geplaatst schot richting de rechter benedenhoek verzond en scoorde: zijn eerste voor Real.

Drie minuten later gooide Benzema de wedstrijd op slot met de 4-1, die er aan zat te komen. De Franse spits tikte van dichtbij binnen, nadat Ronaldo een hard schot loste dat precies aankwam bij zijn aanvalsgenoot. De Portugese aanvaller schreef zo zijn tweede assist van de avond op zijn naam, maar wachtte nog op een doelpunt voor zichzelf. Dat kwam er uiteindelijk ook, zo'n tien minuten voor het einde. Na een snelle uitbraak kapte hij zijn man simpel uit en schoot hij in. Het schot was niet eens goed, maar keeper Álvarez had er toch moeite mee en liet de bal onder zich door gaan: 5-1. Ronaldo staat nu op 175 wedstrijden en 195 doelpunten in de Primera División.

-
Gaat Real Madrid als koploper de winterstop in, denk je?

Meer nieuws

Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
21
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
4
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties