Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid maakt vertrek van Ancelotti officieel

Laatste update:

Ancelotti wordt verantwoordelijk gehouden voor het relatief slechte seizoen van Real Madrid. In de eerste voetbaljaargang in dienst van los Merengues leidde de oefenmeester de club naar de Copa del Rey en de felbegeerde Champions League. Daar kwamen dit seizoen ook nog eens de Europese Super Cup en het WK voor clubteams bij. Na de jaarwisseling greep Real Madrid echter naast alle belangrijke prijzen. Stadsgenoot Atlético Madrid was in de Copa del Rey een maatje te groot, de koppositie in de Primera División werd verspeeld aan Barcelona en in de halve finale van de Champions League bleek Juventus sterker over twee duels.

Ancelotti kreeg de afgelopen maanden het verwijt dat hij niet boven de spelers stond. Zo zette het bestuur van Real Madrid vraagtekens bij het karige aantal trainingen van de A-selectie, de lage intensiteit tijdens de trainingen en het relatief hoge aantal rust- en vakantiedagen. Plots vroeg men zich ook af waarom de technische staf van Ancelotti uit liefst zestien man moest bestaan. Toch sluit Ancelotti zijn periode in Madrid af met een winstpercentage van 74,79 procent; alleen Manuel Pellegrini (75,0 procent) deed het beter in de clubgeschiedenis.

Ancelotti zal hoogstwaarschijnlijk een jaar uit het clubvoetbal verdwijnen. De ex-coach van onder meer AC Milan, Chelsea en Paris Saint-Germain erkende maandag in eigen land dat hij een aandoening aan zijn wervelkanaal heeft en zodoende onder het mes moet. "Ik ga uitrusten, want die twee jaar in Madrid waren bijzonder zwaar, geloof me", zo vertelde de oefenmeester aan Il Giornale. "Niemand kan zich voorstellen hoeveel Real Madrid van je vraagt, in termen van fysiek en energie. In de nabije toekomst zal ook mijn kleinzoon geboren worden, dat wil ik absoluut niet missen." Een rentree bij AC Milan lijkt zodoende voorlopig uitgesloten.


Een wijze beslissing van Real Madrid

Meer nieuws

Hans Kraay peutert antwoord los: derde versterking voor FC Twente een feit
0
Southampton verslaat Leeds United op Wembley en keert terug naar Premier League
17
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stéphanie Frappart wordt aangevallen na finale: politie moet redding brengen
20
Antonio Conte gaat 6,5 à 7 miljoen euro netto verdienen bij nieuwe club
12
Live meepraten in de play-offs om Europees voetbal: FC Utrecht - Go Ahead Eagles
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties