Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

John Heitinga loopt eerste klus als hoofdtrainer sinds vertrek bij Ajax mis

Laatste update:

Heitinga kan deze zomer op zoek naar een nieuwe job. De voormalig Oranje-international was afgelopen seizoen werkzaam als assistent-trainer bij West Ham United, maar vertrekt samen met manager David Moyes bij the Hammers.

"Heitinga werd dit weekend in Farum (plaats in Denemarken, red.) geïnterviewd om de baan te scoren, maar verliest de concurrentie van Fønsskov Olsen, die de clubleiding overtuigde in de interviews", schrijft Abolhosseini.

Daarmee lost Nordsjaelland de vacante trainerspositie intern op. Fønsskov Olsen was afgelopen seizoen de assistent-trainer van de naar Norwich City vertrokken hoofdcoach Johannes Thorup.

Nordsjaelland, dat Christian Rasmussen vorig seizoen van Ajax huurde en de aanvaller mogelijk ook definitief overneemt, heeft zo de belangrijkste coachingpositie weer bezet. Heitinga kan zoeken naar een nieuw avontuur.

De veertigjarige trainer nam in het seizoen 2022/23 tijdelijk de honneurs waar als interim-trainer van Ajax. De oud-verdediger nam het stokje over van Alfred Schreuder, die na een 1-1 gelijkspel tegen FC Volendam de laan werd uitgestuurd.

In 22 wedstrijden noteerde Heitinga bij Ajax een puntengemiddelde van 2,05 en eindigde ternauwernood derde. Hij loodste de ploeg wel naar een KNVB Bekerfinale, die na strafschoppen werd verloren van PSV.

Meer nieuws

Georges Mikautadze bereikt akkoord en staat op randje van toptransfer
27
Van Dijk wordt het niet eens met Driessen: 'Hoeven we niet met jou te bespreken
16
Van Dijk en Aké wijzen media terecht: 'Dat ging te ver, vooral richting hem'
76
België hakt tijdens toernooi knoop door over toekomst bondscoach Tedesco na EK
27
VZ Kort: Heerenveen presenteert razendsnel nieuwe keeperstrainer
77
Barcelona vs. Sevilla al vanaf 149 euro. Bekijk hier onze ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Reacties