Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid meldt volgende domper en moet ook Vinícius lang missen

Laatste update:

Met Vinícius in de ploeg leek er voor Brazilië geen vuiltje in de lucht, daar Gabriel Martinelli (Arsenal) de Gele Kanaries woensdagnacht al na vier minuten op voorsprong had gezet. De superster van Real leverde zelfs de assist af bij de openingstreffer in Barranquilla.

Meer: Tuchel wijst één zondebok aan na Bayern - Real: ‘Hij was veel te hebzuchtig’

22 minuten later moest Vinícius echter al naar de kant. Brighton & Hove Albion-aanvaller João Pedro was zijn vervanger. Na de aftocht van de pijlsnelle plaaggeest gaf Brazilië de wedstrijd volledig uit handen. Een dubbelslag van Liverpool-aanvaller Luis Díaz deed de Brazilianen de das om.

Nu blijkt dat de verloren avond in Colombia nog vervelender uitpakt voor Vinícius, die naar verluidt liefst tweeënhalve maand uit de roulatie is. De rechtspoot is inmiddels al terug in Madrid om aan zijn herstel te werken, nadat eerder al duidelijk werd dat hij het topduel tussen Brazilië en Argentinië in zijn geboorteland sowieso niet ging halen. Dat is niet de enige grote wedstrijd die Vinícius zal missen.

Vinícius keert pas in 2024 weer terug bij Real en mist daardoor onder meer de strijd om de Spaanse Supercup in Saudi-Arabië. Ook de laatste groepswedstrijden in de Champions League gaan aan Vinícius voorbij. Trainer Carlo Ancelotti zal extra balen, daar hij zijn pupil goed kan gebruiken in de Spaanse titelstrijd.

Vrijdag werd al bekend dat ook het kalenderjaar van Eduardo Camavinga er reeds op zit. De Fransman raakte geblesseerd bij les Bleus en keert pas eind januari weer terug bij de selectie van Ancelotti.

De Italiaanse trainer moet het de komende tijd ook al doen zonder Arda Güler, Kepa Arribazalaga, Thibaut Courtois, Aurélien Tchouaméni en Éder Militão. Met name Courtois en Militão kampen daarbij met langdurige blessures.

World Cup Qualification CONMEBOL
Colombia
2 - 1
Brazilië

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
6
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
4
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
2
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties