Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid met tien man ruim langs Galatasaray

Laatste update:

Na vijf minuten spelen had Real Madrid eigenlijk al op voorsprong moeten staan. Bale ontsnapte na een fraaie pass van Isco aan de buitenspelval en kon alleen af op doelman Eray Iscan, maar schoot de bal slordig naast. Twintig minuten daarna sloeg de vlam in de pan: Sergio Ramos werd met rood van het veld gestuurd omdat hij de doorgebroken Umut Bulut zou hebben gevloerd, al wezen de beelden anders uit. Ondanks de ondertalsituatie, kwam Real toch op voorsprong: Bale verraste Iscan met zijn vrije trap van een meter of 35.

Galatasaray liet zich dat echter niet aanleunen en sloeg vrijwel meteen terug. Na een afgemeten assist van Didier Drogba liet Bulut de uitgekomen Iker Casillas met een schuiver kansloos. De thuisploeg kreeg daarna zelfs nog een kans om alsnog met een voorsprong te gaan rusten, maar dit keer was Bale te druistig en vloog zijn inzet over het doel. Na de verplichte onderbreking sloeg Real alsnog voor een tweede keer toe. Verdediger Álvaro Arbeloa werd bediend door Ángel Di María en rondde knap af.

Galatasaray wist met een man meer ook na die 2-1 weinig tot niets te creëren. Emmanuel Eboué was dreigend met een lage voorzet op Bulut, die echter net zijn voet niet tegen de bal kon krijgen bij de tweede paal. De thuisploeg toonde zich veel slagvaardiger en nam na 63 minuten nog verder afstand. De wederom mee opgekomen Arbeloa bezorgde de bal bij Di María, die alle gelegenheid kreeg om aan te nemen in de zestien en daar dankbaar gebruik van maakte: 3-1.

Roberto Mancini bracht vervolgens nog Wesley Sneijder binnen de lijnen, maar de rentree van de Nederlander kwam te laat om het tij nog te keren. Op een kopbal van Drogba na was Galatasaray ook met de Oranje-international in de ploeg onmachtig en het slotakkoord behoorde dan ook toe aan de thuisploeg. Tien minuten voor tijd zorgde Isco met een bekeken inzet namelijk voor de 4-0. Die stand bleef tot aan het laatste fluitsignaal op het scorebord staan.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties