Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid moet verder zoeken: 'Ik denk alleen aan Manchester United'

Laatste update:

The Special One wordt al weken met een ontslag in verband gebracht en nu Julen Lopetegui onder vuur ligt bij Real Madrid, zou de Portugees in beeld zijn om terug te keren in het Santiago Bernabéu. "Ik ben hier gelukkig en het enige waar ik op het moment aan denk, is Manchester United", zo wordt Mourinho geciteerd door onder meer de BBC.

De 55-jarige Mourinho heeft nog een contract tot medio 2020 en eerder hoeft hij niet weg. "Ik zie ernaar uit om mijn contract tot de laatste dag uit te dienen. En ik zou ook willen blijven nadat mijn huidige contract is afgelopen." Mourinho en consorten staan na negen speelronden met veertien punten op de tiende plaats in de Premier League.

Dinsdagavond komt Juventus op bezoek op Old Trafford voor de derde speelronde in Groep H van de Champions League. Manchester United won het eerste duel met 0-3 van BSC Young Boys, dankzij een dubbelslag van Paul Pogba, en vervolgens werd op eigen veld geremiseerd tegen Valencia (0-0).

-
Denk jij dat José Mourinho als trainer nog eens terugkeert bij Real Madrid?

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
19
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
6
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties