Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid neemt revanche en stevent af op halve finale

Laatste update:

Die hoop werd eigenlijk al na twee minuten verijdeld door Real Madrid. Daniel Carvajal bediende de inlopende Bale, die de bal iets te ver voor zich uit leek te spelen maar met de punt van zijn schoen toch kon afronden. Daarmee trad het gewenste scenario in werking voor los Blancos, die rustig achterover konden leunen in afwachting van een kans in de tegenstoot. Borussia Dortmund mocht de bal dan ook naar hartenlust rond laten gaan, maar eenmaal in de buurt van de vijandelijke zestien greep Real gedecideerd in. Tot uitgespeelde kansen kwamen de bezoekers voor rust dan ook niet.

Het tactische plan van de Spanjaarden werkte feilloos. Na 27 minuten leverde Dortmund de bal in halverwege de helft van Real, waarna Isco, Bale en Ronaldo zich in een sneltreinvaart naar voren bewogen. De bal belandde uiteindelijk rond de zestien in de voeten van Isco, die Roman Weidenfeller met een knap geplaatst schot in de uiterste hoek voor de tweede keer kansloos liet. Niet veel later was Bale uit een vrije trap al dicht bij de 3-0, maar dit keer kon Weidenfeller wel ingrijpen: hij tikte de bal stijlvol over het doel. De bezoekers uit Duitsland zetten Iker Casillas enkel aan het werk van afstand, zoals Kevin Grosskreutz, maar zijn schot bleek een vrij eenvoudige prooi voor de routinier in het doel van Real.

Na de onderbreking toonde Dortmund iets meer lef voorin. Zo had Pierre-Emerick Aubameyang de spanning vroeg in de tweede helft terug kunnen brengen, maar het schot van de aanvaller was slap en rolde voorlangs. Niet veel later waren de bezoekers weer dreigend, maar omdat de juiste pass op Aubameyang ontbrak ging de kans grotendeels verloren. De bal belandde uiteindelijk nog wel bij Henrikh Mkhitaryan, maar zijn schot miste eveneens de juiste richting. Real toonde zich heel wat effectiever. Nadat Sokratis Papasthathopoulos nog met kunst- en vliegwerk een tweede treffer van Bale had weten te voorkomen, sloeg Ronaldo toe.

Lukasz Piszczek leverde slordig in bij het uitverdedigen en werd meteen geconfronteerd met de consequenties: Luka Modric nam over en bediende de Portugees, die simpel kon afronden. Daarmee verdween vroegtijdig ook het laatste restje spanning uit de wedstrijd, al kreeg Borussia nog wel een aantal mogelijkheden om de score een dragelijker aangezicht te geven. Tegelijkertijd had Real, dat in de tweede helft zichtbaar gas terug nam, ook verder kunnen uitlopen. Weidenfeller redde echter op een knal van Benzema en zag hoe Bale in de slotfase van dichtbij over schoot. Ondanks die missers lijkt de return in Duitsland, gezien het flinke krachtsverschil, niet meer dan een formaliteit.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties