Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Real Madrid onderhandelt alleen aan begin of eind van een seizoen'

Laatste update:

"En natuurlijk leggen we Carlo graag langer vast zodra het moment daar is, als het seizoen ten einde is", verklaarde Pérez in gesprek met Cadena SER. "Wat niet normaal zou zijn is dat een contract wordt verlengd als iemand er pas net is. Er wordt verlengd als het moment daar is. En hij weet dat. Er zal geen enkel probleem zijn." Ancelotti, 55 jaar, ondertekende vorig jaar zomer een driejarige verbintenis met de houder van de Champions League-beker. Onder de nieuwe voorwaarden, tot medio 2017, zou de Italiaan meer gaan verdienen.

"Iedereen heeft zo zijn twijfels gehad, maar ik heb Carlo altijd al naar Real Madrid willen halen. Ik heb zijn ervaring gezien bij AC Milan, Chelsea en Paris Saint-Germain", vervolgde Pérez, die in zijn eerste twee pogingen echter nul op het rekest kreeg. De derde keer had hij wel beet. "Ik ben een keer door mijn vriend Adriano Galliani naar een Champions League-wedstrijd van AC Milan geweest. Ik mocht in de kleedkamer komen en alle spelers kwamen mij begroeten. Ancelotti zorgt voor een familiaire sfeer, afgezien van zijn kwaliteiten als trainer, en dat is iets belangrijks."

Onder leiding van voorganger José Mourinho was de familiaire sfeer ver te zoeken, zo weet ook Pérez. Dat wil niet zeggen dat de nu manager van Chelsea niet belangrijk is geweest voor de Madrileense club. "Hij heeft nu zijn leven in Londen en we hebben niet de gelegenheid om elkaar te zien. Maar ik waardeer zijn werk, nu en toen. Onder leiding van Mourinho hebben we een flinke stap vooruit gezet, in kwalitatief opzicht. Mourinho is een heel belangrijke trainer voor veel belangrijke clubs geweest. Hij is niet net begonnen. Het is een gerenommeerde trainer en ieder persoon is anders. Ik kan een persoon aardig of minder aardig vinden, maar het staat vast dat hij een voetbaltrainer is."

Carlo Ancelotti is de beste trainer van dit moment

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
6
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
7
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
9
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties