Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid onderneemt actie en biedt jaarsalaris van 40 miljoen'

Laatste update:

De superster is al wekenlang onderwerp van gesprek en Neymar siert ook zaterdag de voorpagina's van de grote Spaanse sportkranten AS, Marca en Sport. Waar Barcelona in eerste instantie nog als meest waarschijnlijke bestemming voor de dribbelaar gold, heeft aartsrivaal Real Madrid zich volgens de berichtgeving echter ook nadrukkelijk in de strijd gemengd. Nadat er eerder deze week al werd gesproken over een bod van 120 miljoen euro plus Luka Modric, die overigens niet mee zou willen werken aan een vertrek, heeft voorzitter Florentino Pérez Neymar zelf naar verluidt ook een grote salarisaanbieding gedaan.

De aanvaller zou volgens Sport in het Santiago Bernabéu veertig miljoen op jaarbasis kunnen gaan verdienen, waardoor hij na zijn voormalige ploeggenoot Lionel Messi de bestbetaalde voetballer ter wereld kan worden. De sportkrant voegt echter toe dat Neymar deze aanbieding, tot onbegrip van Pérez, niet meteen heeft geaccepteerd. De vleugelspits zou zijn opties tot op het laatste moment open willen houden om een vertrek uit het Parc des Princes te garanderen en wil daarom nog niet kiezen tussen de Koninklijke en Barcelona. In tegenstelling tot een aantal weken geleden, toen hij alleen terug wilde keren naar het Camp Nou, zou hij een dienstverband in Madrid nu echter wel serieus overwegen.

Barcelona-verdediger Gerard Piqué sprak zich onlangs nog uit over een rentree van Neymar.

AS weet hieraan toe te voegen dat PSG hem het liefst aan Real Madrid wil verkopen. De Parijzenaren onderhouden een goede relatie met los Blancos, terwijl de verstandhouding met Barcelona door de krant wordt omschreven als 'kapot'. PSG zou de Catalanen zelfs verantwoordelijk houden voor de ontstane situatie rond Neymar, die zich volgens de Fransen het hoofd op hol heeft laten brengen door zijn voormalige werkgever. Technisch directeur Leonardo heeft daarom het standpunt ingenomen dat de aanvaller alleen terug mag naar Barça voor de 222 miljoen die twee jaar geleden overgemaakt werd richting de kampioen van Spanje.

Real Madrid kan hem echter tegen gunstigere voorwaarden overnemen en zelfs een huuroptie voor een jaar is naar verluidt bespreekbaar. Voor PSG zou een dergelijke constructie goed uit kunnen pakken omdat Neymar zich dan in de kijker kan spelen en volgend jaar een hoger bedrag op zou kunnen leveren, terwijl Real Madrid minder risico loopt en Neymar de kans krijgt om terug te keren naar Spanje, 'waar hij gelukkig was'. Eerdere berichten uit Spanje wezen er overigens op dat een overstap van Neymar naar Real Madrid waarschijnlijk betekent dat de interesse in Ajax-middenvelder Donny van de Beek op een laag pitje wordt gezet.

Waar denk jij dat Neymar na deze zomer speelt?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties