Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid ontsnapt na oliedom rood voor Ronaldo

Laatste update:

Een betere start kon Córdoba zich niet wensen. Een schot van Bebé in de tweede minuut ging tegen de hand van Sergio Ramos aan, waarna Alejandro Hernández Hernández naar de stip wees. Nabil Ghilas benutte de elfmetertrap op perfecte wijze: 1-0. Het zelfvertrouwen van Córdoba groeide, ook omdat Real Madrid een verre van overtuigende indruk maakte. De 2-0 hing zelfs in de lucht. Een inzet van Bebé ging naast de verkeerde kant van de paal en daarna had Iker Casillas ook moeite met een schot van afstand van de Portugees. Ancelotti was absoluut niet te spreken over de inzet van sommige spelers en liet dat ook in woord en gebaar blijken.

Na nog geen half uur spelen kwam Real Madrid echter op gelijke hoogte. Een hoekschop van James Rodriguez belandde in de doelmond, waar Benzema de 1-1 achter Juan Carlos werkte. Het was voor de Fransman zijn eerste competitiedoelpunt sinds eind november. Na de gelijkmaker verloor het restant van de eerste helft aan intensiteit. De ploeg van Ancelotti slaagde er niet in om te domineren, omdat Córdoba goed tegenstand bood en op zoek ging naar een tweede goal. Bebé en Ghilas konden de ploeg van Miroslav Djukic echter niet aan de 2-1 helpen.

In de tweede helft overtuigde Real Madrid evenmin en groeide bij Córdoba het geloof in een positief resultaat. Fede Cartabia en weer Bebé hadden de 2-1 op hun schoen, maar faalden in de afwerking. Bij los Merengues probeerde Ronaldo het team op sleeptouw te nemen; het was echter niet de dag van de Portugees. Twintig minuten voor tijd ontsnapte Real Madrid zelfs toen een inzet van Florin Andone tegen de lat ging.

Real Madrid speelde zonder meer een van de slechtste wedstrijden van het seizoen en ook na de entree van Fábio Coentrao, Asier Illarramendi en Jesé Rodriguez was het niet veel beter. Juan Carlos moest wel tweemaal in actie komen op pogingen van Benzema. In de laatste tien minuten liep het duel helemaal uit de hand. Ronaldo deelde Edimar een schop uit en mocht meteen inrukken. Daarvoor had hij vanwege een slaande beweging al een rode kaart geriskeerd. Luttele minuten later maakte Cartabia hands na een inzet van Bale: tweede gele kaart en strafschop. Bale faalde niet vanaf elf meter en bezorgde Real drie belangrijke punten.

-
Real Madrid heeft verdiend gewonnen

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
8
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
43
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties