Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid overkomt schitterende tegengoals en passeert Barça

Laatste update:

Zonder Ronaldo lukte het Real vrij eenvoudig om vroeg een voorsprong te verkrijgen. Ángel Di María schoot vroeg over, maar kans twee was wel raak. Achterin werd rustig opgebouwd, waarna Pepe een niet zo goede diepe bal verzond. Villarreal-verdediger Chechu nam aan, maar liet de bal pardoes van zijn voet springen en faalde bij zijn poging het te herstellen. Bale ging er lachend mee vandoor, bleef oog in oog met Sergio Asenjo uiterst koel en rondde het met een wippertje met links af: zijn negende doelpunt in vijftien competitiewedstrijden voor Real.

De vroege 1-0 zette Real in een virtuele zetel, want in de negen voorgaande wedstrijden die Bale helemaal uitspeelde won het altijd. De luxepositie werd nog royaler toen Benzema er halverwege de eerste helft 2-0 van maakte. Dit keer was de sterk spelende Bale de aangever: hij hield Jaume goed bezig en ging hem toen aan de buitenkant voorbij om direct voor te zetten. Benzema was al naar de eerste paal gesneld en maakte het daar van dichtbij af. Geen moment kwam Real Madrid echt in gevaar.

Kort voor rust viel echter toch een doelpunt aan de overkant en dat was er één om in te lijsten. Centrale verdediger Mario kwam de zestien meter binnenlopen en joeg de bal onhoudbaar hard in de linker bovenhoek, compleet buiten bereik van Diego López. Na 724 minuten zonder tegendoelpunt in het eigen Santiago Bernabéu incasseerde Real Madrid zodoende weer een goal van vijandelijke makelij; Umut Bulut was eind november de laatste die daarin slaagde in de Champions League-wedstrijd Real Madrid-Galatasaray. De goal kwam vrijwel uit het niets, maar gaf Villarreal hoop voor de tweede helft.

Daarin probeerde El Submarino Amarillo defensief wat beter te staan en Bale en Jesé Rodríguez meer in toom te houden: zij waren het die in de eerste helft steeds voor dreiging hadden gezorgd. Toch bleef Real Madrid uitermate gevaarlijk, want Daniel Carvajal schoot maar net naast en Chechu had geluk dat hij Villarreal geen strafschop tegen bezorgde, toen hij Jesé omver liep in een aanval. Real had het achterin prima voor elkaar, met de kanttekening dat het Marcelo al vroeg was kwijtgeraakt en ook diens vervanger Fábio Coentrao afhaakte met een blessure.

Voorin was het afwachten wat de sterke bezetting klaarspeelde en die stelde allerminst teleur. Jesé vergrootte de voorsprong na ruim een uur tot 3-1, maar weer reageerde Villarreal knap en met een heerlijke vrije trap van Giovani dos Santos was het verschil alweer vlot teruggebracht tot één treffer verschil. Het spel golfde op en neer en nauwelijks bekomen van doelpunt nummer vijf zagen de fans ook nummer zes alweer gevierd worden. Benzema maakte zijn tweede van de avond uit een pass van Jesé en gooide de wedstrijd daarmee op slot.

-
Wie wordt dit seizoen kampioen van Spanje?

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties