Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid reageert als een koploper en verslaat Athletic

Laatste update:

In een heerlijke eerste helft hielden de ploegen elkaar in evenwicht. Athletic Bilbao verloor de afgelopen twee seizoenen met 5-1 in het Santiago Bernabéu, maar het team van Marcelo Bielsa speelde zonder vrees en nam in de twaalfde minuut zelfs brutaal de leiding. Na een uitstekende counteraanval via Javi Martinez schoot Fernando Llorente de bal achter Iker Casillas, die zijn zeshonderste officiële duel voor Real Madrid speelde. Zes minuten later ontsnapte de thuisploeg aan de 0-2. Casillas kon een inzet van Iker Muniain maar half keren en Óscar de Marcos schoot vervolgens naast. Hij stond buitenspel, maar dat werd door de arbitrage niet gezien.

Na ruim twintig minuten kwam Real Madrid op gelijke hoogte. Marcelo kwam mee naar voren, combineerde naar hartelust met Mesut Özil, Cristiano Ronaldo en Benzema en schoot de 1-1 achter Gorka Iraizoz. In het restant van het eerste bedrijf ging het duel heen en weer, met kansen voor beide ploegen. De Marcos, Llorente, Kaká en Benzema probeerden hun respectievelijke werkgever op voorsprong te zetten, maar het ontbrak het viertal aan precisie. Ronaldo, die een gefrustreerde indruk maakte, ontsnapte op slag van rust aan een tweede gele kaart. Hij gaf Martinez een tik op zijn kuit, maar Antonio Mateu Lahoz hield zijn kaarten op zak.

Real Madrid nam direct na de onderbreking afstand van de Basken. Ander Iturraspe hield Kaká in het strafschop gebied vast en Ronaldo schoot vanaf elf meter de 2-1 binnen. Het was alweer zijn negentiende doelpunt op rij vanaf elf meter en voor Iraizoz de 26e penalty op rij die hij niet kon keren. Athletic verhoogde de druk op het doel van Casillas, die zag hoe onder meer De Marcos maar net naast schoot. Verder dan enkele hoekschoppen hield Athletic niet over aan de goede fase.

Na ruim een uur spelen werd de wedstrijd beslist. De Marcos haalde Özil in het strafschopgebied onderuit, waarna Benzema alsnog raak schoot. Mateu Lahoz had al gefloten en gaf Real een strafschop en De Marcos een rode kaart. Ronaldo faalde voor de twintigste keer op rij niet vanaf elf meter: 3-1. Tien van de 29 doelpunten van Ronaldo dit seizoen werden vanaf de stip gemaakt. Invaller Gonzalo Higuaín schoot in het restant tegen de paal en bereidde het doelpunt van een andere invaller voor. José Maria Callejón zorgde diagonaal voor de 4-1.

Zal de voorsprong van Real Madrid op Barcelona kleiner worden?

Meer nieuws

VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
19
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
7
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
52

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties