Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid rekent zich te vroeg rijk in stadsderby

Laatste update:

Karim Benzema bezorgde Real nog een goede start. De aanvaller werd al binnen de eerste tien minuten gevonden door Dani Carvajal, die Luis Felipe op rechts voorbij was gegaan en Benzema zijn voorzet uitstekend binnen zag koppen. Voor Benzema betekende dit al zijn zesde competitietreffer van het seizoen, waarmee hij (en dus niet Lionel Messi of Cristiano Ronaldo) de topscorer van de Primera División is. Atlético reageerde goed op de tegenvaller en Ángel Correa kreeg twee goede mogelijkheden, maar wist niet te scoren.

Meer: Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp

Dat lukte ook Griezmann niet, toen hij na ruim twintig minuten spelen mocht aanleggen voor een strafschop. Sergio Ramos pakte de bal af van Fernando Torres, maar maakte vervolgens een overtreding op Tiago Mendes, waarna de bal op de stip ging. Griezmann ging vol zelfvertrouwen achter de bal staan, maar Navas keerde zijn inzet. De kansen in het restant van de eerste helft waren schaars: tien minuten voor rust kreeg Ronaldo op aangeven van Benzema nog wel een mogelijkheid, maar hij schoot over.

Voor de tweede helft bracht Diego Simeone Yannick Ferreira Carrasco binnen de lijnen en met de Belg in het veld moest de druk op Real wat verder worden opgevoerd. Torres kreeg al snel een goede kans op de gelijkmaker, maar zijn schot ging vrij ver voorlangs, en even later werd een schot van Diego Godín geblokt. Real moest zich even beperken tot verdedigen, maar echt gevaarlijk voor het doel van Navas werd het door goed verdedigingswerk lange tijd toch niet. Gareth Bale maakte als invaller zijn rentree bij Real, dat de wedstrijd rustig wilde uitspelen.

Atlético kwam echter toch nog langszij. Luciano Vietto had al een goede kopkans gekregen, voordat hij zeven minuten voor tijd de gelijkmaker binnenwerkte. Jackson Martínez snelde op links langs Alvaro Arbeloa en zijn voorzet bleef wat gelukkig hangen in het strafschopgebied, waarna Vietto de trekker kon overhalen. Atlético hoopte nu nog de volle buit te kunnen pakken en in blessuretijd kwam Jackson nog dicht bij de winnende treffer, maar Navas keerde het schot van de aanvaller uitstekend. Een poging van Ronaldo was vervolgens nog erg teleurstellend, waardoor de derby in evenwicht eindigde.

-
Een gelijkspel is een terechte uitslag

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
3
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
13
'Manchester United mikt op Franse verdediger die 70 miljoen moet kosten'
6
Felbegeerde De Zerbi vertelt of hij überhaupt openstaat voor een nieuwe club
6
Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
37
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties