Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid richt zich op Ajax, Mourinho verklapt naam van basiskracht

Laatste update:

In Amsterdam wacht de laatste groepswedstrijd van de Champions League. Real Madrid heeft nog geen punt laten liggen en wil de groepsfase perfect afsluiten, terwijl Ajax nog niet zeker is van overwintering in het Europese miljoenenbal. "Dit was een belangrijke overwinning in een lastige uitwedstrijd", vertelde doelpuntenmaker Ángel Di María over zege in El Molinón. "We zitten met onze gedachten nog niet bij het duel met Barcelona, maar bij de wedstrijd tegen Ajax."

"We moeten de laatste Champions League-wedstrijd respecteren", benadrukte el Fideo. Pepe was dezelfde mening toegedaan. "We zijn klaar voor Barcelona, maar eerst gaat onze aandacht uit naar het duel met Ajax. De hele selectie van Real Madrid vindt het duel met Ajax het belangrijkst." Mourinho gaf zaterdag aan dat Kaká in elk geval tegen de Amsterdammers zal starten. "Hij zal zolang mogelijk op het veld staan om wedstrijdritme op te doen", verzekerde de Portugese coach.


Wint Real Madrid al haar groepswedstrijden?

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties