Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid schrikt niet van horrorstart en trakteert Liverpool op pak slaag

Laatste update:

Bij Liverpool waren er dus andermaal basisplaatsen voor Van Dijk en Gakpo, die voorin werd geassisteerd door Salah en Núñez. Op het middenveld kreeg Stefan Bajcetic, die de laatste weken goed presteerde, opnieuw het vertrouwen van Jurgen Klopp. Real Madrid was zonder de zieke Aurélien Tchouaméni afgereisd naar Engeland. Ferland Mendy en Mariano Díaz waren er vanwege blessures niet bij. Toni Kroos begon op de bank, waardoor het middenveld werd gevormd door Federico Valverde, Eduardo Camavinga en Luka Modric. Rodrygo, Benzema en Vinícius vormden de aanval van de Spanjaarden.

De beginfase op Anfield was sensationeel. Salah gaf na vier minuten spelen vanaf rechts voor op Núñez, die niet aarzelde en de bal achter zijn standbeen langs Courtois en in het doel wist te werken: 1-0. Salah had zelf in minuut twaalf de kans om de score te verdubbelen, na goed voorbereidend werk van Gakpo. Zijn inzet vloog echter net naast het doel van de bezoekers. De 2-0 kwam er even later alsnog. Courtois verwerkte een terugspeelbal helemaal verkeerd, kreeg de bal op zijn knie en stelde daarmee Salah in staat om van dichtbij te scoren. De 44ste treffer van de Egyptenaar in de Champions League, die daarmee het Afrikaanse record van Didier Drogba wat betreft doelpunten in het miljardenbal evenaarde.

Real Madrid herstelde zich na twintig minuten enigszins van de horrorstart op Anfield, met Vinícius die op fraaie wijze de 2-1 aantekende. Na een combinatie met Benzema schoot de Braziliaan de bal in de verre hoek. Er was echter ook tegenslag voor de Madrilenen, want David Alaba kon vanwege een hamstringblessure niet verder spelen. Kort daarvoor hield Éder Militão zijn ploeg in de wedstrijd door een inzet van dichtbij van Núñez van de doellijn te halen. Na 36 minuten was het Allison die gruwelijk in de fout ging. De doelman wilde Joe Gomez aanspelen, maar zag zijn inzet via een blok van de alerte Vinícius in het doel vliegen: 2-2. De flitsende start van Liverpool was als sneeuw voor de zon verdwenen. In de slotminuut van de eerste helft voorkwam Andy Robertson nog dat Rodrygo Real Madrid zelfs op voorsprong zou brengen.

Kort na rust was het alsnog Real Madrid dat keihard toesloeg. Luka Modric legde een vrije trap vanaf de linkerkant van de zestien panklaar neer voor Militão, die ongedekt en van dichtbij de 2-3 binnenkopte. Liverpool was nadien niet meer in staat om een comeback te forceren. Tien minuten na rust had Benzema het nodige geluk toen zijn inzet via Joe Gomez langs de compleet hulpeloze Allisson in het doel vloog: 2-4. Er was nog een check bij de VAR voor eventueel buitenspel van aangever Rodrygo, maar de goal werd niet geschrapt. De Fransman had de smaak te pakken en tilde de stand in minuut 67 zelfs naar 2-5 na een snelle counter van Real Madrid. Via Modric en Vinícius, die door de benen van Van Dijk speelde, kwam de bal terecht bij Benzema, die drie verdedigers omspeelde en in de linkerhoek scoorde.

Gakpo stond op dat moment al niet meer op het veld. Klopp verving de aanvaller voor Roberto Firmino. Núñez maakte plaats voor Diogo Jota. Aan de kant van Liverpool waren er in de slotfase ook enkele wissels: Jordan Henderson werd afgelost door James Milner en Joël Matip verving achterin Gomez. Real Madrid liet de teugels na het doelpunt van Benzema enigszins vieren en speelde de heenwedstrijd op Anfield professioneel uit. Benzema kreeg na zijn wissel kort voor tijd nog applaus van de thuisfans. Liverpool lijkt een wonder nodig te hebben op 15 maart in het Santiago Bernabéu om voortijdige uitschakeling in de Champions League te voorkomen.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

UEFA Champions League
Liverpool
2 - 5
Real Madrid
Zie jij Liverpool alsnog de kwartfinale halen?

Meer nieuws

Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
5
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
3
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
8
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14
Paris Saint-Germain verslaat FC Metz, dat ondanks nederlaag juicht
9
Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties