Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid scoort vijf keer en evenaart eigen record

Laatste update:

Ronaldo opende na zeven minuten de score in het Santiago Bernabéu. Ronaldo kon de bal eenvoudig binnenlopen na een pass van Gareth Bale en maakte zijn 261e doelpunt in de hoogste afdeling van Spanje sinds het seizoen 2009/10. Lionel Messi maakte er sindsdien 260. Het was overigens ook de 23e assist van Bale voor Ronaldo; enkel Karim Benzema (34) en Mesut Özil (27) bereidden vaker een treffer van CR7 voor. Real zat door de vroege voorsprong op rozen en liet het balbezit aan de tegenstander, maar die deed daar aanvankelijk niet veel mee. Unai García had Osasuna daarna echter zomaar op gelijke hoogte kunnen brengen.

De centrale verdediger kopte de bal na een voorzet van Oier tegen de lat en die misser kwam het bezoek uit Pamplona duur te staan, want Danilo drukte na veertig minuten af met een afvallende bal. Daarmee was de koek nog niet op voor Real, want in de blessuretijd van de eerste helft kopte Sergio Ramos raak uit een hoekschop van Toni Kroos: 3-0. Daarmee was de wedstrijd wel gespeeld. Real haalde de voet echter niet van het gaspedaal, want men scoorde in het tweede bedrijf dus nog tweemaal.

Pepe kopte raak uit een hoekschop en Modric maakte er na een mooie aanval 5-0 van. Oriol Riera redde vervolgens met een kopbal de eer voor Osasuna en hij had na 72 minuten zijn tweede kunnen maken, ware het niet dat zijn strafschop werd gekeerd door Kiko Casilla. David García maakte na 78 minuten echter alsnog de tweede treffer voor Osasuna. De fans van de thuisploeg lieten hun onvrede middels een voorzichtig fluitconcert blijken, maar de zege kwam logischerwijs niet meer in gevaar. Osasuna eindigde het duel door een tweede gele kaart voor Tano nog wel met tien man.

-
Denk jij dat Real Madrid dit seizoen kampioen wordt?

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
8
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
100
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties