Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid-selectie aangereden door Duitse fan die al rijdend spelersbus filmt

Laatste update:

Als gevolg van de stakingen in Duitsland kon Real Madrid niet vliegen op de luchthaven van Leipzig. In plaats daarvan werd uitgeweken naar Erfurt. Daardoor moest een busreis van 160 kilometer naar Leipzig worden gemaakt.

Het ongeluk gebeurde op de snelweg tussen Eichelborn en Nohra. De spelersbus van Real Madrid werd bij het wisselen van rijbaan over het hoofd gezien door de bestuurder van een witte Toyota Avensis, waardoor een aanrijding volgde.

"Het was een supporter die onze spelersbus aan het filmen was", laat een woordvoerder van Real Madrid weten aan Marca.

"Hij verloor plots de macht over het stuur en kwam met ons in botsing." Het ongeluk viel uiteindelijk mee. "De mensen die in de bus zaten merkten gelukkig niets van de aanrijding."

De buitenspiegel van de personenauto brak af. De Toyota zou in totaal voor 3.000 euro aan schade hebben, zo meldt BILD.

Ook de bus van de Spaanse topclub raakte beschadigd, maar de selectie kon zijn reis wel zonder grote problemen afmaken. Het schadebedrag aan de spelersbus is nog onduidelijk. Real-coach Carlo Ancelotti liet op de persconferentie weten dat iedereen ongedeerd is.

Meer nieuws

Johan Derksen ergert zich kapot aan Ronald Koeman: 'Hij is zó hypocriet'
2
Toni Kroos schrijft na voetbalshow met Duitsland nieuw record op zijn naam
7
Van der Vaart ziet grote dissonant bij Duitsland met 'schoenen verkeerd om aan'
3
Duitsland geeft galavoorstelling en maakt Schotland met de grond gelijk op EK
76
Feyenoord is op één detail na rond met transfervrij overkomende Julián Carranza
15
Joey Veerman reageert op suggestie dat hij naar Real Madrid moet gaan
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties