Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid sorteert met nieuw contract voor op Ballon d'Or van Benzema

Laatste update:

De 97-voudig Frans international speelde jarenlang in de schaduw van Cristiano Ronaldo, maar ontwikkelde zich na diens vertrek als de grote man in de voorhoede van Real. Benzema was met name vorig seizoen van groot belang voor de ploeg van trainer Carlo Ancelotti, daar hij met 44 doelpunten en vijftien assists in 46 wedstrijden een groot aandeel had in het winnen van LaLiga en de Champions League. Daar wordt hij nu voor beloond.

De aanvaller werd daarnaast uitgeroepen tot Europees Voetballer van het Jaar en eindigde als topscorer van respectievelijk LaLiga (27 goals) en de Champions League (vijftien goals). Benzema was dit seizoen tot dusver vier keer trefzeker in zeven wedstrijden voor zijn club en pakte de Europese Supercup. Ancelotti is lyrisch over zijn aanvoerder en was naar verluidt vastberaden om de Fransman nog minimaal twee seizoenen in het Santiago Bernabéu te behouden. Benzema heeft nu dus voor in ieder geval één seizoen bijgetekend.

De Italiaanse trainer was eind vorig seizoen al lovend over Benzema en sprak over zijn kansen op de prestigieuze persoonlijke prijs voor de beste voetballer ter wereld, die de aanvaller nog niet wist binnen te slepen in zijn carrière. "Ik weet niet of hij de Ballon d'Or gaat winnen, maar Benzema is op dit moment zeker de beste speler ter wereld. Er is niemand anders met zijn kwaliteiten en efficiëntie", aldus Ancelotti.

Meer nieuws

Antony toont zich bijzonder openhartig: 'Moeilijk, ik heb in stilte geleden!'
2
Mikautadze en FC Metz dichter bij degradatie na nederlaag bij Saint-Étienne
0
Opwarmer voor het EK valt compleet verkeerd bij Oranje-fans: 'Holy shit!'
41
Samuel Eto'o gaat diep door het stof na heftige tirade tegen bondscoach
7
Schietincident en dreigbrief moeten Di María bang maken: 'We wachten op je'
4
Georges Mikautadze verlaat Ajax definitief voor FC Metz; transfersom bekend
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties