Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid stelt Sergio Ramos ultimatum voor contractverlenging

Laatste update:

Aanvankelijk wilde Real Madrid slechts één jaar verlengen met de mandekker, maar na moeizame onderhandelingen besloot de Spaanse grootmacht toch een tweejarig voorstel neer te leggen. Het jaarsalaris van Ramos ligt daarbij wel tien procent lager dan in zijn huidige verbintenis. De centrumverdediger heeft de aanbieding van de Koninklijke al langere tijd in overweging, maar heeft vooralsnog niets laten weten aan zijn werkgever. Mocht Ramos vóór 1 april niet ingaan op het aanbod, dan trekt Real Madrid het voorstel in en zal in de zomer een transfervrij vertrek volgen voor de Spaans recordinternational, zo klinkt het.

Al langere tijd gaan geruchten dat Manchester City belangstelling heeft om Ramos in te lijven. Begin januari kwam ESPN voor het eerst met dat nieuws, donderdag bevestigt ABC het nogmaals. Ramos schermt volgens El País ook met een aanbieding van Paris Saint-Germain, iets dat volgens bronnen rond de Franse topclub overigens helemaal niet aan de orde is.

Zo komt er mogelijk na zestien jaar een einde aan het dienstverband van Ramos bij Real, dat hem in 2005 overnam van Sevilla. De verdediger groeide in de Spaanse hoofdstad uit tot een clubicoon en won onder meer vier keer de Champions League. Real Madrid werkt al langere tijd aan de komst van David Alaba, die bij Bayern München beschikt over een aflopend contract. Volgens Marca is de Spaanse topclub zelfs al akkoord met de 28-jarige verdediger, al wordt dat door zijn entourage voorlopig ontkend.

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties