Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid stemt niet in met laatste transferverzoek van Benítez'

Laatste update:

Benítez en voorzitter Florentino Pérez hadden vorige week een vergadering over de samenstelling van de A-selectie, zo schrijft Marca vrijdag. De oefenmeester wilde graag nog een spits aantrekken, omdat hij zich zorgen maakt over de afwezigheid van een alternatief voor Karim Benzema. Pérez wil daar echter geen medewerking aan verlenen, zo klinkt het. In de top van Real Madrid is men van mening dat Benítez in zijn selectie over voldoende scorend vermogen beschikt. Vorig seizoen waren los Merengues goed voor liefst 162 doelpunten, waarvan 118 in 38 wedstrijden in de Primera División.

Pérez wees Benítez niet alleen op BBC, maar ook op het potentieel van Jesé Rodriguez. Het jeugdexponent van Real Madrid is inmiddels volledig hersteld van zijn zware blessureleed en liet in de voorbereiding een uitstekende indruk achter. Pérez wil de ontwikkeling van Jesé niet in de weg staan: hij ziet in het talent een meer dan waardig alternatief voor welk onderdeel van BBC dan ook.

Benítez kan bovendien ook beroep doen op Borja Mayoral, tot zover een garantie voor doelpunten in de jeugd van Real Madrid. De topscorer van het recente EK Onder-19, achttien jaar, behoort dit seizoen tot de selectie van het Real Madrid Castilla van Zinedine Zidane. Volgens Marca heeft Benítez begrip voor het standpunt van Real Madrid, al wordt een inkomende transfer in januari niet uitgesloten.

Real Madrid heeft nog een spits nodig

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
3
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
15
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
53
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties