Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid stemt tóch in: Eden Hazard gaat wéér geopereerd worden

Laatste update:

Hazard ondervindt hinder van een plaatje dat twee jaar geleden in zijn kuitbeen geplaatst werd. De aanvaller vroeg een jaar geleden al om een operatie, maar daar zou Real Madrid niet mee zou hebben ingestemd. Bij de Spaanse grootmacht was men van mening dat de operatie niet nodig was. Bovendien werd er gesuggereerd dat Hazard zich zou laten opereren en het slot van het seizoen zou missen, om vervolgens in de beste vorm met België naar het EK te kunnen gaan.

Uiteindelijk werd Hazard overtuigd van de keuze om zich niet te laten opereren, maar nu is er alsnog mee ingestemd dat de Belgische aanvaller onder het mes gaat. Hazard zal daardoor vijf weken niet inzetbaar zijn voor trainer Carlo Ancelotti. Hij heeft vrijdagochtend toestemming gegeven voor het statement dat Real Madrid inmiddels naar buiten heeft gebracht en hoopt zich na de operatie wat meer comfortabel te gaan voelen.

De enkelblessure is het zoveelste hoofdstuk in het tot nu toe mislukte huwelijk tussen Hazard en Real Madrid. Sinds de Koninklijke hem in de zomer van 2019 voor 115 miljoen euro overnam van Chelsea, sukkelt hij met blessures. In dienst van the Blues miste hij slechts 21 wedstrijden in totaal 7 seizoenen. Bij Real Madrid waren dat er in bijna 4 jaar al maar liefst 62, door 15 verschillende blessures. Als Hazard fit is, hoeft hij dit seizoen overigens niet op een basisplaats te rekenen: hij speelde pas 26 procent van het totaal aantal mogelijke minuten.

Meer nieuws

Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
7
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties