Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid troeft Barcelona af na bod van 45 miljoen euro'

Laatste update:

Door commissies en een jaarsalaris van acht miljoen euro kunnen de kosten voor Real oplopen tot in totaal 61 miljoen. Vinícius zou zelf overigens al ingestemd hebben met een transfer, maar de handtekeningen zijn nog niet op papier gezet en bovendien blijft de international van Brazilië Onder-17 sowieso tot volgend jaar zomer bij Flamengo.

Barcelona bood overigens een transfersom van 25 miljoen euro, maar daar is Real met een bedrag van 45 miljoen dus ver overheen gegaan. Vinícius heeft in zijn tot de zomer van 2019 doorlopende contract een gelimiteerde transfersom van dertig miljoen staan, maar voor Europese grootmachten als Real en Barcelona bedraagt die som 45 miljoen. Real is dus bereid om die clausule te activeren.

FC Barcelona zou al een bod op hem hebben uitgebracht, maar voorlopig schittert de zestienjarige Vinicius Júnior nog in Brazilië!🇧🇷👇

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 17 januari 2017

Een verstandige transfer voor Vinícius Júnior?

Meer nieuws

VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
19
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
5
Wesley Sneijder overtuigt KNVB en loopt vanaf komend seizoen mee bij club
16
Sergio Ramos voert serieuze gesprekken en lijkt deze zomer stap te maken
5
Overtuigend NAC Breda bezorgt Roda JC nieuwe dreun in duel met 2 prachtgoals
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties