Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid twijfelt over aangeboden stopper van halvefinalist CL'

Laatste update:

De Spaanse sportkrant schrijft dat Manolas al langer in de gaten wordt gehouden door de Koninklijke, maar dat Real voorlopig besloten heeft om af te wachten. Het bestuur in het Santiago Bernabéu zou over het algemeen positief zijn over de 26-jarige stopper, maar huiverig zijn om verdedigers uit de Serie A te halen aangezien zij over minder meevoetballende kwaliteiten zouden beschikken dan in Spanje gevraagd wordt.

Real heeft Manolas, ondanks dat de prioriteiten bij het aantrekken van andere spelers ligt, wel op het lijstje gezet en meldt zich mogelijk in Rome als er geen alternatieven overblijven. Voor i Giallorossi zou een vertrek van de Grieks international, die nog vastligt tot medio 2022, niet slecht uitkomen, aangezien de Romeinen spelers moeten verkopen om aan de Financial Fair Play-eisen te voldoen.

Bij welk bedrag AS Roma precies zaken wil doen blijft nog onduidelijk, maar zeker is dat de Italianen, die in de halve finales van de Champions League op het nippertje werden uitgeschakeld door Liverpool, een flinke winst gaan maken op Manolas. In 2013 werd er nog dertien miljoen euro betaald om de verdediger over te nemen van Olympiacos en hij heeft nu naar verluidt een transferclausule van 37 miljoen euro in zijn contract staan.

Zou jij Kostas Manolas een goede aanwinst vinden voor Real Madrid?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties