Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid verlaat Bernabéu; Barcelona vreest rampscenario'

Laatste update:

Door de coronacrisis is de Spaanse competitie voorlopig opgeschort, maar er zijn plannen om in de zomer de draad weer op te pakken. Real had echter renovaties gepland in het Santiago Bernabéu, waardoor de topclub moet uitwijken. Real heeft voorgesteld om naar het kleinere Estádio Alfredo di Stéfano te verkassen en LaLiga heeft daar volgens Spaanse media al toestemming voor gegeven.

Real Madrid toont plannen voor verbouwing Estadio Santiago Bernabéu

Naast LaLiga en Real houdt ook Barcelona rekening met een scenario waarbij fans voorlopig niet aanwezig mogen zijn bij wedstrijden. Sport claimt dat de Catalaanse grootmacht er zelfs rekening mee houdt dat het Camp Nou pas in 2021 weer supporters mag verwelkomen. Men verwacht een verlies van tientallen miljoenen euro's bij afwezigheid van fans de komende maanden.

Maandag kregen clubs in Spanje toestemming van de autoriteiten om de trainingscentra weer te openen, maar over de hervatting van de competitie is nog niets duidelijk. In Duitsland bekijkt men of de Bundesliga en 2.Bundesliga op 9 mei verder kunnen. In Nederland is de verwachting dat er ook in de zomer niet wordt gevoetbald. Dinsdagavond geeft de overheid meer duidelijkheid over de reglementen gedurende deze coronacrisis voor de komende maanden.

Verwacht jij dat het huidige seizoen in Spanje nog wordt afgemaakt?

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties