Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid vernedert Turken tot op het bot; Keylor Navas redt PSG

Laatste update:

Real Madrid - Galatasaray 6-0
De Spaanse grootmacht kende een droomstart dankzij Rodrygo. De jongeling wist in de derde minuut een voorzet van Marcelo te controleren, zijn directe tegenstander het bos in te sturen en de bal in de lange hoek te deponeren: 1-0. De jonge Braziliaan werd zodoende na Raúl de jongste doelpuntenmaker van Real in de Champions League ooit. Even later was het weer raak voor de aanvaller, die wederom in stelling gebracht werd gebracht door landgenoot Marcelo en knap raak kopte: 2-0.

Aan de dramatische start van Galatasaray kwam geen einde, want Steven N'Zonzi beging even later op de lijn van het strafschopgebied een overtreding op Toni Kroos. Felix Zwayer wees na het bekijken van de beelden naar de stip, waarna Sergio Ramos zijn bekende Panenka in huis had: 3-0. Nog voor rust maakte Karim Benzema de 4-0 na een assist van Rodrygo. In de tweede helft deed Real het rustig aan. Benzema en Rodrygo kwam nog op het scoreformulier terecht. Het Braziliaanse wonderkind was zo goed voor een hattrick.

PSG - Club Brugge 1-0
Beide teams stonden twee weken geleden in België ook al tegenover elkaar en toen hield PSG geen spaan heel van Club Brugge: 0-5. Blauw-Zwart verweerde zich ditmaal een stuk kraniger, maar kon niet voorkomen dat PSG halverwege de eerste helft de leiding nam. Een voorzet vanaf de rechterflank van Colin Dagba werd onderweg van richting veranderd, waarna Mauro Icardi vanbinnen het vijfmetergebied simpel kon scoren: 0-1. Icardi kreeg bij PSG in de punt van de aanval de voorkeur boven Edinson Cavani en beschaamde het vertrouwen van Tuchel met zijn treffer niet.

In het restant van de eerste helft bleef PSG domineren, maar de Parijzenaren wisten hun voordelige marge voor rust niet meer verder uit te breiden. Club Brugge werd op zijn beurt amper gevaarlijk in de eerste 45 minuten. Na de onderbreking was de eerste serieuze mogelijkheid wel voor de bezoekers: Keylor Navas voorkwam tot tweemaal toe een doelpunt van Emmanuel Dennis. Kort erna trof Dagba aan de overzijde het aluminium. PSG bracht evenwel te weinig in de tweede helft en leek dat een kwartier voor tijd te moeten bekopen met de gelijkmaker. Club Brugge mocht een strafschop nemen na een overtreding van Thiago Silva, maar de inzet van Mbaye Diagne werd vervolgens gekeerd door Navas.

-

Meer nieuws

Ajax zet streep door 2 potentiële trainers: 'Zij werden als 'te bleu' gezien'
11
Gewilde Wirtz is 'toptarget' en ziet specifieke transfer in 2025 zelf ook zitten
15
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
49
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
25
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
94
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties