Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Robin van Persie wil zakendoen met PSV: vertrek in aantocht

Laatste update:

Dams kwam het afgelopen seizoen uit voor Jong PSV en de club wilde hem graag nog een jaar aan zich binden. De centrale verdediger had een contract dat doorliep tot en met 30 juni met een optie voor nog een seizoen. Die optie is geactiveerd.

PSV hoopt dat Dams de komende voetbaljaargang nog een stap vooruit maakt. Afgelopen seizoen was hij al een vaste kracht bij Jong PSV: hij kwam in totaal tot 32 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie.

De Eindhovenaren zijn druk bezig met het inrichten van het beloftenelftal. Met linkervleugelverdediger Raf van de Riet werd ook onlangs een mondeling akkoord bereikt over de verlenging van zijn contract. PSV verwacht volgens Elfrink veel van de zeventienjarige back, die komend seizoen zijn debuut zal maken in het betaald voetbal.

Eerder maakte Elfrink al bekend dat PSV zich ook hoopt te versterken met Madi Monamay. De pas achttienjarige centrale verdediger moet worden overgenomen van Bayer Leverkusen, waar hij nog een jaar onder contract staat.

Aan de exitzijde vinden er ook verschuivingen plaats. Mohamed Nassoh, Koen Jansen en Jiménez vertrekken. Laatstgenoemde wordt nog niet goed genoeg geacht voor het eerste elftal en beschikt over een aflopend contract. De kans is groot dat sc Heerenveen óf een buitenlandse club de nieuwe bestemming wordt voor Jiménez.

Tegelijkertijd heeft de transfervrije Jansen een akkoord bereikt met Roda JC Kerkrade over een overstap, terwijl Nassoh per 1 juli naar Sparta Rotterdam vertrekt.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste PSV-nieuws? Word nu lid van het PSV Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Fraaie beelden tonen hoe Nederlands elftal-fans Hamburg oranje kleuren
18
Vermoedelijke XI Nederland - Polen: Koeman kiest tussen Frimpong en Dumfries
68
Memphis Depay reageert in nieuw nummer met Akwasi op 'haarbandgate'
42
'Atlético Madrid zet vol in op komst van andere Feyenoorder dan Mats Wieffer'
39
'Ik hoop dat ik minuten ga maken bij Oranje en dat ik mezelf kan laten zien'
14
Vitesse vindt investeerder die club wil overnemen; redding lijkt nabij
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties