Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid verslaat Atlético Madrid in zenuwslopende finale

Laatste update:

Atlético leek in de eerste helft de meeste aanspraak op de openingstreffer te maken, maar aan beide kanten van het veld konden weinig grote kansen worden genoteerd. In de beginfase had Atlético het betere van het spel en ook enkele mogelijkheden, maar doelman Thibaut Courtois had weinig te duchten van de stadsgenoot. Naarmate het eerste bedrijf vorderde werd Real af en toe gevaarlijk, maar kopballen van Isco en Casemiro sorteerden niet het gewenste effect.

Na de onderbreking viel er eveneens weinig te beleven. Luka Jovic was aan de kant van Real de gevaarlijkste man, maar ook de spits kon niet tot scoren komen. Halverwege de tweede helft was Jovc wel belangrijk met een voorzet op Federico Valverde, maar de middenvelder slaagde erin om de bal via zijn eigen been naast te koppen. Naarmate het einde van de tweede helft naderde, kwamen er meer mogelijkheden aan beide kanten, onder anderen voor Álvaro Morata.

De spits kon zijn ploeg vijf minuten voor tijd de voorsprong schenken na een goede pass van Kieran Trippier, maar Courtois kon redding brengen op de matige poging van de aanvaller. Jan Oblak moest ook nog in actie komen: de Sloveen redde bij een poging van Rodrygo. In de extra tijd was Atlético dicht bij de winnende treffer, mede door een rode kaart van Valverde, maar de ploeg van Diego Simeone kon niet tot scoren komen. Het duel eindigde in een penalty's en deze werden beter genomen door Real.

Terechte winnaar?

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
15
Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Twente
1
PSV-fans vertonen 'onbegrijpelijk' gedrag: 'Ga feestvieren zeg. En snel'
7
Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
1
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
17
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties