Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid ving meerdere keren bot bij Arsenal: 'Boek is nu gesloten'

Laatste update:

Onder leiding van Wenger werd Arsenal drie keer landskampioen van Engeland en pakte de club verschillende keren de FA Cup en Community Shield. Zijn successen in Londen bleven ook in Madrid dus niet onopgemerkt. "Ik heb Real meerdere keren afgewezen en inmiddels is dat boek voor mij ook gesloten. Als je iedere manager ter wereld vraagt of ze geïnteresseerd zijn in Madrid, zeggen ze allemaal 'ja'. Het is immers de grootste voetbalclub ter wereld", aldus Wenger.

Ook gaat hij in op de redenen om bij Arsenal te blijven. "We zaten midden in een proces. Daarnaast hebben we een nieuw stadion gebouwd en dat moesten we natuurlijk terugbetalen. Ik heb toen aangegeven te blijven en heb nog altijd geen spijt van die beslissing." Inmiddels staat Santiago Solari aan het roer bij Real Madrid. Hij kwam dit seizoen al vroeg in beeld om de ontslagen Julen Lopetegui op te volgen. Onder leiding van Solari krabbelde Real na een zwakke seizoensstart uit het dal.

Wenger droeg het stokje bij Arsenal afgelopen zomer over aan Unai Emery, die momenteel met the Gunners op de vijfde plek in de Premier League. Wenger heeft na zijn vertrek uit het Emirates Stadium nog geen nieuwe club. Eerder werkte Le Professeur in zijn geboorteland Frankrijk bij RC Strasbourg, AS Cannes, AS Nancy-Lorraine en AS Monaco. Voordat Wenger in 1996 neerstreek bij Arsenal, wat hij nog een seizoen actief bij het Japanse Nagoya Grampus.

Denk jij dat Arsène Wenger een goede trainer zou zijn geweest voor Real Madrid?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
71
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties