Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid volgt nauwgezet groei van droomopvolger van Ancelotti'

Laatste update:

Diverse media in Spanje schrijven vrijdag dat de groei van Lopetegui als trainer nauwgezet door Real Madrid in de gaten wordt gehouden. De oefenmeester van FC Porto wordt in de hoofdstad naar verluidt gezien als 'de droomopvolger' van Carlo Ancelotti. Laatstgenoemde heeft nog een contract tot volgend jaar zomer, maar het wel of niet winnen van het landskampioenschap en/of de Champions League zullen een rol spelen in het continueren van de samenwerking. Eliminatie door Atlético Madrid in de Champions League en/of het wederom mislopen van de landstitel kunnen funest zijn voor de plannen van de Italiaan om minimaal drie seizoenen te blijven.

Voorzitter Florentino Pérez zou gediend zijn van de capaciteiten van Lopetegui, die in 2008/09 bij Real Madrid Castilla een van zijn eerste stappen als trainer zette en ook coördinator van de scouts van los Merengues was. Daarvoor was hij hoofdtrainer van stadsgenoot Rayo Vallecano. In zijn succesvolle periode als bondscoach werkte hij samen met spelers als onder meer David de Gea, Koke, Thiago Alcántara, Asier Illarramendi, Isco en Álvaro Morata. Elf maanden geleden ging hij bij FC Porto zijn eerste avontuur in het buitenland aan. In Oporto loopt men weg met de oud-doelman van onder meer Barcelona, zeker na de succesvolle wedstrijd tegen Bayern. Oud-collega Josep Guardiola wist zich geen raad met de tactiek van Lopetegui, die precies wist hoe Bayern moest worden bestreden.

Lopetegui staat erom bekend dat hij het beste uit jonge spelers naar boven haalt. Danilo, die komende zomer van FC Porto naar Real Madrid gaat, is daar het perfecte voorbeeld van. Pérez denkt dat zijn landgenoot bij de Champions League-winnaar hetzelfde kan realiseren en daarom heeft Lopetegui een streepje voor op andere kandidaten als Zinedine Zidane, Joachim Löw, Jürgen Klopp, Míchel en zelfs Rafael Benítez. Laatstgenoemde heeft een aflopend contract met Napoli en geniet binnen Real Madrid steun van algemeen directeur José Ángel Sánchez. Benítez heeft een uitgebreide conduitestaat en was in het verleden ook jeugdtrainer van Real Madrid.

Julen Lopetegui zou een goede opvolger van Carlo Ancelotti zijn

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
16
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
331
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
13
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties