Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid vormt geen erehaag: 'Barcelona heeft traditie gebroken'

Laatste update:

Zidane zegt dat de club uit Catalonië met die actie 'een traditie heeft gebroken': "Ik weet niet hoeveel vragen jullie mij hier nog over gaan stellen, maar mijn antwoord is helder. Het is mijn beslissing en daar blijft het ook bij. Ik snap het waarom van een erehaag niet en die zal dan ook niet plaatsvinden. Het seizoen is ook nog lang niet voorbij", aldus de Fransman.

Barcelona neemt het op 6 mei in het Camp Nou op tegen de Koninklijke en als men de titel dan al binnen heeft, zal men dus niet op een saluut van de rivaal hoeven rekenen. Real staat slechts op de derde plaats en neemt het zondag op tegen Atlético Madrid. "Er is geen verklaring voor, we hebben dit seizoen mindere momenten gekend. Die periode is te lang doorgegaan, met name doordat we zelf niet wisten te scoren", gaat Zidane verder.

"We hebben altijd gewerkt op de manier zoals we dat nu doen, maar soms werkt het gewoon niet. We moeten hard blijven werken." Gareth Bale staat zondag waarschijnlijk in de basis, erkent Zidane: "Ik hoor dat hij mentaal niet top zou zijn, maar hij voelt zich prima. De spelers willen iedere wedstrijd spelen en dat zal altijd zo blijven. We weten wie Bale is, wat hij heeft gepresteerd en wat hij kan. Iedereen is belangrijk, maar ik moet keuzes maken. Ik heb het gevoel dat hij blijft, maar alles kan gebeuren in het voetbal."

Een terecht besluit van Zinédine Zidane?

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
2
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
7
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
14
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties