Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid wacht af na lauwe reacties uit Londen en Liverpool'

Laatste update:

Kylian Mbappé, die vorig jaar ook al in beeld was, en Neymar waren volgens de Spaanse krant de belangrijkste doelwitten voor een megatransfer naar Madrid, maar lijken doordat de twee onder contract staan bij grootmacht Paris Saint-Germain voorlopig onhaalbaar. Voorzitter Florentino Pérez zou nog wel blijven azen op een toekomstige transfer van Neymar, al begint er binnen de hogere rangen van de club steeds meer twijfel te ontstaan over de Braziliaan.

Real wendde zich vervolgens tot de Premier League, waar Tottenham Hotspur-spits Harry Kane en Mohamed Salah van Liverpool werden gezien als twee spelers die de 44 doelpunten die Ronaldo afgelopen seizoen maakte, in ieder geval deels, konden opvangen. Salah was echter duidelijk en verlengde zijn contract op Anfield, terwijl Kane onverschillig reageerde. Tottenham Hotspur liet de Spaanse grootmacht daarnaast weten dat er, als de goalgetter bewust aan zou sturen op een transfer, niet voor minder dan driehonderd miljoen euro zaken kon worden gedaan.

Eden Hazard staat wel open voor een transfer naar het Santiago Bernabéu en zou aankomend seizoen graag in het wit willen spelen. Pérez is echter naar verluidt niet helemaal overtuigd van de kwaliteiten van de Belgisch international, die daarnaast minstens 160 miljoen euro moet kosten. Als Real na 9 augustus, de dag dat de transferperiode in de Premier League op slot gaat, nog zaken wil doen, komt daar nog eens twintig procent van dat bedrag bij, aangezien Chelsea dan geen vervanger meer kan halen. "Ze hebben ons verteld dat ze Chelsea niet dwars willen zitten", wordt een bron rond Hazard geciteerd door El País.

Een plan om James Rodríguez eerder terug te halen van zijn verhuurbeurt bij Bayern München stuitte daarnaast eveneens op verzet van der Rekordmeister, dat hem tot en met de zomer van volgend jaar voor 42 miljoen euro definitief in kan lijven. Van een idee om Bayern veertig miljoen extra te betalen voor de Colombiaan werd al snel afgestapt, waardoor hij aankomend seizoen vrijwel zeker in de Allianz Arena zal spelen. De kans dat Real deze zomer door de eerdere tegenslagen afwacht en zijn geld spaart voor een klapper in een van de aankomende transferperiodes wordt daardoor volgens El País met de dag groter.

Denk jij dat Real Madrid deze zomer nog een grote aankoop gaat doen?

Meer nieuws

'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
48
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
23
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77
Situatie van één speler bij Barça draait 180 graden na aanblijven Xavi
13
Pak 50x je inzet als Bayern München en Real Madrid allebei scoren!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties