Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid wenst Valencia niet te helpen met tussentijdse deal'

Laatste update:

Bovengenoemde Spaanse krant weet te melden dat Real niet van plan is om een concurrent te versterken, al heeft de koploper uit Madrid een voorsprong van twaalf punten op Valencia. Beide ploegen zijn daarnaast ook nog actief in de Champions League en Copa del Rey en kunnen elkaar later in deze toernooien tegenkomen. Real Betis, een oude werkgever van de middenvelder, zit op het vinkentouw voor Ceballos en heeft naar verluidt al contact opgenomen met Real.

Zinédine Zidane: 'Ik hoef mijn keuze voor Gareth Bale helemaal niet te verdedigen'

Valencia zal volgens berichtgeving van Marca in de laatste week van de transferperiode blijven proberen om Ceballos naar het Mestalla te halen. Trainer Albert Celades is een groot bewonderaar van de door Real aan Arsenal verhuurde spelmaker. Het tweetal werkte enkele jaren geleden samen bij Spanje Onder-17, toen Celades dat elftal als bondscoach onder zijn hoede had.

Ceballos wil Arsenal verlaten om zijn plaats in de Spaanse EK-selectie veilig te stellen. De huurling kende een redelijke start in Londen, maar mede door blessureleed heeft hij de laatste maanden nauwelijks speelminuten gemaakt. De pas aangetreden manager Mikel Arteta lijkt Ceballos in het restant van dit seizoen niet meer te gebruiken, waardoor de Spanjaard nog deze maand van club wil wisselen.

Het is logisch dat Real Madrid Dani Ceballos niet aan Valencia wil verhuren

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
20
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
10
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
20
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
63
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties