Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid wil BBC-tijden laten herleven en werkt aan droomaanval'

Laatste update:

Met de komst van Haaland en Mbappé, die al eerder zijn gelinkt aan Real, moet het publiek in het Santiago Bernabéu weer tweewekelijks vermaakt worden, voegt bovenstaande krant daaraan toe. Er wordt in dat kader verwezen naar de 'BBC-aanval', bestaande uit Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo. Met dit trio voorin legde de Spaanse grootmacht maar liefst viermaal beslag op de Champions League. Het Real-bestuur wil volgend jaar een nieuwe glorieperiode inluiden met de komst van enkele topaanvallers.

Real Madrid toont plannen voor verbouwing Estadio Santiago Bernabéu

AS wijst tevens op de gemiddelde leeftijd van 24,3 jaar van Hazard, Haaland en Mbappé medio 2021, waardoor Real in aanvallend opzicht nog jaren vooruit kan. Nadeel is echter wel de blessuregevoeligheid van Hazard. Ook in dit opzicht wordt een vergelijking getrokken met voorgangers Bale, Benzema en Ronaldo, die in september, kort na de komst van eerstgenoemde naar Madrid, een gemiddelde leeftijd hadden van 25,6. Bale en Benzema staan nog steeds onder contract, terwijl Ronaldo sinds 2018 voor Juventus uitkomt.

Het is niet de eerste keer dat Real bij Dortmund rondkijkt voor eventuele versterkingen. Robert Lewandowski was jaren geleden ook in beeld bij de beleidsbepalers, maar door twijfel kwam de deal nooit van de grond. De Poolse topschutter koos in 2014 uiteindelijk voor een contract bij Bayern München. Real wil niet dezelfde fout maken en is er daarom op gebrand om Haaland op jonge leeftijd naar LaLiga te halen. Mbappé heeft bij Paris Saint-Germain een contract tot medio 2022 en de Franse topclub wil ten koste van alles voorkomen dat hij over twee jaar gratis vertrekt. De aanvaller op zijn beurt wil na afloop van volgend seizoen uit Parijs vertrekken, zo is her en der al gemeld in de buitenlandse media.

Zie jij Erling Braut Haaland en Kylian Mbappé bij Real Madrid tekenen?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties