Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid wil De Gea gratis weghalen bij Manchester United'

Laatste update:

Manchester United doet er alles aan om De Gea zijn contract te laten verlengen, maar Real Madrid probeert de sluitpost ervan te overtuigen dat hij dat niet moet doen. De Gea heeft een zwak voor Madrid, waar hij eerder in dienst was van Atlético Madrid. Bij Manchester United kan hij een nieuw vijfjarig contract tekenen.

De 24-jarige De Gea werd in 2011 voor circa twintig miljoen euro naar Old Trafford gehaald door Manchester United. Na een moeizaam begin in Engeland wordt hij tegenwoordig gezien als een van de beste keepers van de Premier League.

Denk je dat David de Gea bijtekent bij Manchester United?

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
19
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
6
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties