Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid wil deel salaris van gefrustreerde Hazard blijven betalen

Laatste update:

Een koper vinden voor een speler diens waarde in de afgelopen jaren is gekelderd, wordt voor Madrid geen gemakkelijke opgave. Hazard drukt met zijn salaris zwaar op de Madrileense begroting. L'Équipe meldt dinsdag dat de Belg een salaris van 2,27 miljoen euro per maand opstrijkt. Een transfer naar de Premier League ligt het meest voor de hand, aangezien Hazard door zijn zeven succesvolle jaren bij Chelsea nog steeds een goede reputatie heeft in Engeland. Een terugkeer naar the Blues werd verkend, maar sancties tegen Roman Abramovich en een toekomstige overname van Chelsea hebben de zaken aanzienlijk bemoeilijkt.

De 116-voudig international van België bleef zondag negentig minuten op de bank tijdens de grote nederlaag tegen Barcelona (4-0) en is nu al vijf opeenvolgende wedstrijden geen minuut meer in actie gekomen voor Madrid - zijn laatste wedstrijd dateert van 19 februari, toen hij van Carlo Ancelotti slechts zes minuten kreeg tegen Deportivo Alavés. Madrid speelde sinds de komst van Hazard in 2019 zeven keer een el Clásico, maar door blessures en een gebrek aan vorm stond de aanvaller in geen van deze duels op het veld. Hazard lijkt alle vertrouwen van de trainersstaf in Madrid verloren te hebben.

Volgens GOAL is Hazard verbijsterd en gefrustreerd dat hij niet in de plannen van Ancelotti, voorkomt en gelooft hij dat de de problemen met zijn fitheid uit het verleden inmiddels achter hem liggen. Volgens bronnen dicht bij de aanvaller is hij bedroefd en ?is hij van mening dat hij zijn hele carrière nog nooit zo fit is geweest als nu. Hazard vindt dat hij er alles aan doet om de Ancelotti te overtuigen van zijn waarde, maar de Italiaanse oefenmeester blijft de voorkeur geven aan Vinícius Júnior op de linkerflank, terwijl Rodrygo en Marco Asensio strijden om speeltijd op de rechterflank.

-

Meer nieuws

Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag dromen van finale in eigen la
10
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
39
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
13
Gigantische fout Karsdorp kost AS Roma zeer duur tegendoelpunt tegen Leverkusen
12

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties