Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid wil opvolger Modric bij Tottenham Hotspur weghalen'

Laatste update:

Eriksen is sinds zijn overstap in 2013 van Ajax naar the Spurs actief in de Engelse competitie en de inmiddels 26-jarige Deen heeft in die jaren veel indruk gemaakt. Barcelona werd afgelopen zomer nog gezien als de mogelijke nieuwe werkgever van de middenvelder, maar Real Madrid is nu naar verluidt van plan is om als eerste actie te ondernemen.

Het bestuur van de Champions League-houder zou ervan overtuigd zijn dat Eriksen beter in het spel van Real past dan Hazard. De 83-voudig Deens international kan door een eventuele transfer in de voetsporen treden van Luka Modric, die Tottenham in 2012 inruilde voor Real en sindsdien als een van de belangrijkste spelers van de Koninklijke geldt. De Kroaat begint met zijn 33 jaar echter behoorlijk op leeftijd te raken en Eriksen wordt door de club van trainer Julen Lopetegui gezien als de ideale opvolger van de verliezend WK-finalist.

Real-voorzitter Florentino Pérez wil het aankomende zomer volgens Cadena Cope overigens niet enkel bij de transfer van Eriksen laten, aangezien die preses ook nog altijd droomt van de komst van Neymar. Pérez is er echter niet honderd procent van overtuigd dat de Braziliaan haalbaar is, aangezien er voor Paris Saint-Germain op het eerste gezicht weinig redenen zijn om mee te werken aan een vertrek van zijn sterspeler.

Zou jij Christian Eriksen een goede aanwinst vinden voor Real Madrid?

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
0
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
4
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
19
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
5
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
4
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
125

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties