Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Real Madrid wil showvoetballer óf snelheidsduivel van de hand doen'

Laatste update:

James en Rafael Benítez lagen elkaar totaal niet. Mede door blessureleed kwam hij niet verder dan 46,5 procent speeltijd onder de inmiddels ontslagen oefenmeester. De clubleiding had gehoopt dat de aanstelling van Zinédine Zidane en de afwezigheid van de geblesseerde Gareth Bale ervoor zou zorgen dat de Colombiaan weer zijn niveau zou halen uit zijn eerste seizoen in het Santiago Bernabéu, maar niets is minder waar. Ook de fans zijn het beu: de aankoop van tachtig miljoen euro werd zaterdag uitgefloten toen hij werd gewisseld tegen Atlético Madrid.

Real Madrid heeft ook andere redenen om James komende zomer uit te zwaaien. Nog nooit werd een voetballer op weg naar het trainingscomplex achtervolgd door politie (wegens te hard rijden, red.) en bovendien zorgde hij, volgens AS, in november voor verbazing door om een salarisverhoging te vragen. De Colombiaan wilde naar verluidt hetzelfde opstrijken als ploeggenoten als Sergio Ramos en Bale. Real Madrid staat zodoende open voor een zomerse aankoop, maar alleen als een formeel bod te mooi is om niet af te slaan.

De dagen van Isco zijn mogelijk ook geteld, zo verzekert de Madrileense sportkrant. De kwaliteiten van de spelmaker staan buiten kijf, maar hij wordt binnen de club meer gezien als een spectaculaire showvoetballer in plaats van een efficiënte steunpilaar voor de technische staf. Het aantal goals en assists van de aankoop van dertig miljoen euro valt ronduit tegen en ook hij heeft zich tijdens de afwezigheid van Bale nauwelijks kunnen onderscheiden. Het feit dat Isco reserve was tegen Athletic Club en in de laatste drie duels werd gewisseld door Zidane, is eveneens veelzeggend. De middenvelder kon eerst op de steun van de fans rekenen, maar ook hij werd zaterdag na zijn wissel tegen Atlético uitgefloten.

Wie vind jij beter?

Meer nieuws

Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50
Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0
Salah weigert interviews na ruzie met Klopp: 'Als ik vandaag spreek...'
12
'Mark van Bommel en Marc Overmars gaan vertrekken bij Royal Antwerp'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties