Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid wil verrassen met verdediger van 75 tot 80 miljoen'

Laatste update:

Koundé wordt de laatste tijd hevig in verband gebracht met Chelsea. De Franse journalist Nabil Djellit, werkzaam voor onder meer France Football, meldde maandagavond echter dat Sevilla een bod van 55 miljoen euro naast zich neergelegd heeft en Koundé alleen laat gaan als zijn afkoopclausule van 75 tot 80 miljoen euro geactiveerd wordt. "Koundé heeft de kans om de club te verlaten als iemand bereid is zijn afkoopclausule te betalen", zegt Monchi, sportief directeur van Sevilla, dinsdag op een persconferentie.

"Chelsea heeft vorige week een bod uitgebracht en dat was niet naar onze zin. Als er geen bod komt waarbij we het gevoel krijgen dat het goed geïnvesteerd kan worden, zullen we het niet accepteren", stelt Monchi. Sevilla telde in de zomer van 2019 25 miljoen euro neer om Koundé over te nemen van Girondins de Bordeaux. Het contract van de Franse centrumverdediger - die 91 wedstrijden voor Sevilla speelde en de Europa League won met de Spaanse club - loopt nog door tot medio 2024. Real Madrid zou nog voor een verrassing willen zorgen door Koundé op de slotdag van de transferwindow weg te kapen bij Sevilla.

Dan moet eerst wel Vallejo verkocht worden. De 24-jarige centrumverdediger is na een huurperiode bij Granada weer teruggekeerd bij Real Madrid en heeft nog een contract tot medio 2025. Vallejo werd door Real Madrid in 2015 overgenomen van Real Zaragoza en werd vervolgens verhuurd aan Eintracht Frankfurt, Wolverhampton Wanderers en Granada. Hij speelde voorlopig negentien officiële wedstrijden voor Real Madrid, dat zich op de laatste dag van de transferwindow vermoedelijk ook gaat versterken met Eduardo Camavinga van Stade Rennais.

Meer nieuws

Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
0
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
24
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
8
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7
Van 't Schip wordt geen 'Head of Coaching' en praat met Ajax over andere rol
21
Marca beweert: Dick Schreuder op poleposition voor opvolging Arne Slot
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties