Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid wil vertrekwens temmen met loonsverhoging van drie miljoen'

Laatste update:

Verschillende media hebben al gemeld over de vertrekwens van de Fransman, waaronder L'Équipe en AS. Laatstgenoemde krant meldt dat Real het contract van de stopper flink wil opwaarderen om hem tegemoet te komen. In plaats van zijn huidige gage van zes miljoen per jaar gaat de Spaanse topclub Varane nu negen miljoen per annum aanbieden.

Met de loonsverhoging zou de 25-jarige Varane een van de bestbetaalde spelers in de selectie van Real worden. Het plan van de grootmacht was eerst om pas in 2020 te kijken naar een contractverlenging, maar vanwege de transferperikelen van de laatste tijd onderneemt men nu al actie. De laatste contractverlenging dateert uit 2017.

Bij een vertrek van Varane, die over een afkoopclausule van vijfhonderd miljoen euro beschikt, heeft Real al andere opties op het oog. Kalidou Koulibaly van Napoli staat hoog op het lijstje als de wereldkampioen vertrekt. Ook José Giménez, actief bij rivaal en stadsgenoot Atlético Madrid, heeft de interesse van de huidige nummer drie van LaLiga gewekt.

Verwacht jij dat Raphaël Varane komende zomer Real Madrid gaat verlaten?

Meer nieuws

Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
0
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
8
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
17
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
5
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties