Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid wint laatste duel op weg naar 'el Clásico'

Laatste update:

Real Madrid - Sevilla 4-0
Real Madrid speelde dankzij de terugkeer van Karim Benzema voor het eerst sinds januari weer met de befaamde 'BBC' in de basis en dat was te merken ook. Los Blancos begonnen furieus en hadden slechts zes minuten nodig voor de 1-0. Gareth Bale zette voor en vond Benzema, die zonder ook maar één seconde na te denken uithaalde en prachtig raak schoot. De aangever zag niet veel later (ten onrechte) een treffer afgekeurd worden vanwege vermeend buitenspel. Sevilla overleefde de storm en kreeg na 27 minuten spelen een enorme kans op de gelijkmaker. Raphaël Varane hield opzichtig vast in zijn eigen zestien en werd bestraft, maar Kevin Gameiro slaagde er niet in om de buitenkans te verzilveren: Keylor Navas maakte de strafschop onschadelijk.

De Fransman verkeerde echter in goed gezelschap, want na rust liet ook Cristiano Ronaldo een kans van elf meter liggen. De sterspeler van Real mocht aanleggen na een overtreding op Luka Modric, maar mikte veel te hoog en liet daarmee de kans op zijn 28e competitiegoal liggen. De Madrileense druk hield echter aan. Bale raakte de lat, terwijl Gameiro bij een spaarzame uitbraak aan de overzijde een doelpunt afgekeurd zag worden. Na ruim een uur spelen nam Ronaldo revanche voor zijn eerdere misser vanaf de stip: CR7 stond geheel vrij voor het doel en werd perfect vanaf de rechterflank bediend door Danilo. Al vallend werkte Ronaldo de bal tegen het net.

Twee minuten later was het definitief gedaan met de spanning. Ronaldo en Benzema mochten allebei de bal beroeren alvorens het leer met enige fortuin in de voeten viel van Bale, die niet veel meer hoefde te doen dan van dichtbij af te ronden. Matig verdedigen bij Sevilla betekende dat ook invaller Jesé Rodríguez in de slotfase nog een duit in het zakje kon doen en voor de 4-0 eindstand zorgde. De spelers van Zidane waaieren nu uit over de wereld voor hun interlandverplichtingen en keren over ruim een week terug om zich te gaan voorbereiden op de kraker in en tegen Barcelona, die voor 2 april op het programma staat.

Valencia - Celta de Vigo 0-2
Gary Neville leek het even op de rit te krijgen met Valencia, maar de laatste weken komt de klad er opnieuw in. Het duel met seizoensrevelatie Celta de Vigo leek lange tijd af te stevenen op een 0-0 gelijkspel, tot John Guidetti zich er in de slotfase mee ging bemoeien. De Zweedse spits van Celta werd prachtig met de hak vrijgespeeld door teamgenoot Fabián Orellana en rondde koelbloedig af. Vier minuten later besliste Hugo Mallo de wedstrijd definitief. De rechtsback slalomde door de defensie van Valencia en schoot vervolgens uit een onmogelijke hoek raak: 0-2. Het betekende voor los Che alweer de derde competitienederlaag op rij.

-

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
0
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
14
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
50
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties