Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Real Madrid wint na miraculeuze slotfase: 'Soms is voetbal oneerlijk'

Laatste update:

Zinedine Zidane was dolgelukkig: "Dit is Real Madrid", concludeerde hij na afloop. "We weten dat we een wedstrijd in een minuut kunnen omdraaien. Na de tegentreffer begonnen we eindelijk beter te voetballen en gelukkig wisten we het nog te flikken. We hadden het zwaar, maar we hebben nooit opgegeven. We zijn tot het einde door blijven gaan."

Morata maakte dus de winnende. "Soms is voetbal oneerlijk", zei de aanvaller. "Ik weet niet of wij deze overwinning verdienden, maar de punten zijn in ieder geval heel erg belangrijk. Dit is waarom ik ben teruggekeerd naar Real, het was een magische avond. Het is mijn droom om met deze club prijzen te winnen en we hebben altijd vertrouwen gehad in een goede afloop."

Jorge Jesus van Sporting baalde natuurlijk als een stekker, maar was wel trots op zijn ploeg: "Geen enkele ploeg zal nog zo spelen in het Bernabéu zoals wij hebben gedaan", stelde hij. "Real heeft geen enkele kans gehad in de eerste helft. Maar goed, het blijft de winnaar van de Champions League. Dan weet je dat je altijd kan verliezen, maar we hadden dat zeker niet verdiend."

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
2
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
3
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
48
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
72
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties