Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Real Madrid zakt in en komt er dan met drieduizend kilometer per uur uit'

Laatste update:

"Wij houden ervan om de bal te hebben. Real Madrid oogt vrij verdedigend, maar is erg effectief. Real Madrid houdt ervan om ver in te zakken, om er vervolgens met drieduizend kilometer per uur uit te komen", tekent L'Équipe op uit de mond van Paris Saint-Germain-trainer Laurent Blanc.

"Soms heb je het idee dat je een doelpunt kunt gaan maken tegen Real Madrid, maar dan ligt de bal tien seconden later aan de andere kant in het net. Hoe dan ook: als zij ons het balbezit gunnen, zullen wij er gretig gebruik van maken. Het is een belangrijke wedstrijd, tegen een gigant, maar het is geen allesbeslissende wedstrijd."

-
Denk je dat Paris Saint-Germain wint van Real Madrid?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
15
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
73

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties